Denní menu restaurací

  1. Domů
  2. Služby
  3. Denní menu restaurací

Služby

180411_ECE_pictos_15x15__Foodcourt

Denní menu restaurací

POTREFENÁ HUSA

PONDĚLÍ15. 04.

POLÉVKA

PORKOVÁ POLÉVKA SE ŠLEHANÝM VAJÍČKEM 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

TATARÁK u nás míchaný z květové špičky s cibulkou a kořením, podávaný s topinkami a česnekem 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. VEPŘOVÉ PIKANTNÍ NUDLIČKY s cibulí, paprikou, pórkem a česnekem, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí119
  2. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ ve strouhance, mačkané brambory s máslem a jarní cibulkou, citron 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ TABULOVÁ ŠPICE s jemnou bramborovou kaší, karamelizovanou brokolicí a zeleninovými chipsy 179 Kč
  2. MORAVSKÝ VRABEC s ryzlinkovým zelím s uzenou praženou slaninou, pečenou cibulí, kynutým a bramborovým knedlíkem, přelitý silnou vepřovou šťávou 169 Kč
  3. MEXICKÝ SALÁT ledový salát s kousky kuřecího masa v omáčce sweet & chilli, sladkou kukuřicí, zakysanou smetanou a pečenými tortillovými chipsy 169 Kč

ÚTERÝ16. 04.

POLÉVKA

KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

PEČENÉ HOVĚZÍ MLETÉ BIFTEČKY s restovanou červenou cibulkou a farmářskou slaninou, česnekový dip, krokety 169 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. KUŘECÍ PLÁTEK s brokolicí zapečený sýrem, šťouchané brambory s pažitkou, šťáva demi glase 119
  2. CHILLI CON CARNE V PITA CHLEBU s rajčaty, čerstvým chilli, fazolemi a marinovaným ledovým salátem 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ TABULOVÁ ŠPICE s jemnou bramborovou kaší, karamelizovanou brokolicí a zeleninovými chipsy 179 Kč
  2. MORAVSKÝ VRABEC s ryzlinkovým zelím s uzenou praženou slaninou, pečenou cibulí, kynutým a bramborovým knedlíkem, přelitý silnou vepřovou šťávou 169 Kč
  3. MEXICKÝ SALÁT ledový salát s kousky kuřecího masa v omáčce sweet & chilli, sladkou kukuřicí, zakysanou smetanou a pečenými tortillovými chipsy 169 Kč

STŘEDA17. 04.

POLÉVKA

ČOČKOVÁ POLÉVKA S MRKVÍ 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

HOVĚZÍ FLANK STEAK s teplou zeleninou na másle, rozpečená bagetka, zdobený polníčkem 169 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY s nivovou omáčkou, smažené bramborové hranolky jullien 119
  2. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY s uzeninou, cibulí, hráškem a vejcem, malý rajčatový salátek 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ TABULOVÁ ŠPICE s jemnou bramborovou kaší, karamelizovanou brokolicí a zeleninovými chipsy 179 Kč
  2. MORAVSKÝ VRABEC s ryzlinkovým zelím s uzenou praženou slaninou, pečenou cibulí, kynutým a bramborovým knedlíkem, přelitý silnou vepřovou šťávou 169 Kč
  3. MEXICKÝ SALÁT ledový salát s kousky kuřecího masa v omáčce sweet & chilli, sladkou kukuřicí, zakysanou smetanou a pečenými tortillovými chipsy169 Kč

ČTVRTEK18. 04.

POLÉVKA

HOVĚZÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI A ZELENINOU 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

KRÁLÍČÍ STEHNO na listovém špenátu s česnekem a pečenou červenou paprikovou salsou, mačkané brambory s máslem 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. KRÉMOVÉ RIZOTO Italské risotto z rýže Carnaroli s kuřecím prsíčkem, chřestem, bílým vínem a hoblinkami sýru Grana119
  2. HRACHOVÁ KAŠE s moravskou klobásou zdobená zlatavou cibulkou a sterilovaným okurkem, chléb 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ TABULOVÁ ŠPICE s jemnou bramborovou kaší, karamelizovanou brokolicí a zeleninovými chipsy 179 Kč
  2. MORAVSKÝ VRABEC s ryzlinkovým zelím s uzenou praženou slaninou, pečenou cibulí, kynutým a bramborovým knedlíkem, přelitý silnou vepřovou šťávou 169 Kč
  3. MEXICKÝ SALÁT ledový salát s kousky kuřecího masa v omáčce sweet & chilli, sladkou kukuřicí, zakysanou smetanou a pečenými tortillovými chipsy 169 Kč

PÁTEK19. 04.

TIP ŠÉFKUCHAŘE

150g MEXICKÝ GULÁŠ z hovězího krku podávaný s dušenou hráškovou rýží a cibulí, sypaný sýrem GOUDA 149 Kč

————————————————————————

TRIPOLI RESTAURANT

PONDĚLÍ15. 04.

POLÉVKA

Mrkvový krém se zázvorem 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

350 g ČERSTVÉ SPAGHETTI CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, ŽLOUTKEM A SÝREM GRANA 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Kuřecí plátek na žampiónech s mačkanými bramborami a okurkovým salátkem 119 Kč
  2. Selský zeleninový salát s opečenou slaninou, sázeným vejcem, hořčičným dresinkem a krutony 109 Kč
  3. Pizza Hawai (rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, ananas)129 Kč

ÚTERÝ16. 04.

POLÉVKA

Kulajda s houbami a vejcem 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

200 g SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ PARMSKOU ŠUNKOU A SÝREM MOZZARELLA PODÁVANÁ SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI S CIBULKOU A ČESNEKOVÝM DIPEM 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem 119 Kč
  2. Carpaccio z červené řepy s grilovaným hermelínem a rukolou, bagetka 109 Kč
  3. Pizza Curry (smetana, mozzarella, brokolice, curry, kuřecí maso)129 Kč

STŘEDA17. 04.

POLÉVKA

Kuřecí vývar s masem a nudlemi 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

350 g KOUSKY GRILOVANÉHO LOSOSA NA KRÉMOVÉM RISOTTU S BÍLÝM VÍNEM A RUKOLOVÝM SALÁTKEM 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Tortillová placka plněná krůtími smaženkami, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem 119 Kč
  2. Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, okurek 109 Kč
  3. Pizza Ventricína (rajčatová omáčka, mozzarella, pikantní salám Ventricína)129 Kč

ČTVRTEK18. 04.

POLÉVKA

Valašská kyselica 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

200 g GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA FAZOLKÁCH S BABY KAROTKOU A STEAKOVÝMI HRANOLKAMI, BBQ OMÁČKA 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Znojemská hovězí pečeně s rýží Basmati 119 Kč
  2. Smetanový špenát s vejcem a vařenými bramborami 109 Kč
  3. Pizza Con Pesto e Olive (rajčatová omáčka, sýry Mozzarella, Grana, cherry rajčaty, olivy, bazalkové pesto)129 Kč

PÁTEK19. 04.

STÁTNÍ SVÁTEK OTEVŘENO: 9:00 – 21:00

————————————————————————

SKLIZENO

Polední menu 15.-19. 4.

Pondělí

Kuřecí vývar se zázvorem a rýžovými nudlemi (1,3,9) 39 Kč

Krůtí pečené na estragonu a jablkách s kuskusem (1,7,9,12) 99 Kč

Steak z kotlety s ragú z hlívy ústřičné a šťouchanými bramborami (1,7) 99 Kč

Úterý

Špenátový krém se smetanou (1,7) 39 Kč

Kuřecí steak s dýňovou omáčkou, bramborová kaše (1,7,9) 99 Kč

Hovězí na černém pivě a perníku, šťouchané brambory (1,7,10) 99 Kč

Středa               

Kulajda s liškami (1,3,7) 39 Kč

Vepřové fajitas se zeleninou a pšeničnou tortillou (pikantní) (1,7) 99 Kč

Kuřecí stehno na víně a estragonu, pečené se zeleninou, kus-kus (1,7,12) 99 Kč

Čtvrtek

Květáková polévka s bramborami a vejcem (1,3,7) 39 Kč

Vykostěné kuřecí stehno s karamelovou omáčkou s chilli s bramborovou kaší (pikantní) (1,7,12) 99 Kč

Vepřové s hlívou, bambusovými výhonky a houbovou sójovou omáčkou, rýže (6,11)     99 Kč

Pátek

Pouze express menu

Polední menu 22.-26. 4.

Pondělí - ZAVŘENO

Úterý

Cizrnový krém s koriandrem (9) 39 Kč

Kuřecí prsa na žampionech a pórku, mačkané brambory (1,7,12) 99 Kč

Dýňové lasagne s bylinkovou krustou s mandlemi (1,3,7,8) 109 Kč

Středa               

Gulášová polévka (1,7) 39 Kč

Vyzrálé hovězí na švestkách a víně, bramborovo-celerová kaše (1,7,9,12) 99 Kč

Květákové karbanátky s koriandrem, mačkané brambory, jogurtový dip (1,3,7) 109 Kč

Čtvrtek

Česnečka s opečeným chlebem (1,3,7,9) 39 Kč

Pečená krkovička s červeným zelím a bramborovým knedlíkem (1,3,7,12) 99 Kč

Falafel, petrželkový hummus, česnekový dip, pita (1,3,7,11) 109 Kč

Pátek

Francouzská cibulačka se sýrovým toastem (1,3,7,9,12)   39 Kč

Irské stew s kořenovou zeleninou a houbami, šťouchané brambory s kadeřávkem (1,7,9) 109 Kč         Kuřecí stehno s jarní nádivkou, mačkané brambory s hráškem 99 Kč