Denní menu restaurací

  1. Domů
  2. Služby
  3. Denní menu restaurací

Služby

Foodcourt

Denní menu restaurací

POTREFENÁ HUSA

PONDĚLÍ24. 06.

POLÉVKA

HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONKY 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

KUŘECÍ SUPREME s baleným chřestem do anglické slaniny, pepřová omáčka, bramborove resty 179 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí 119
  2. ZELENINOVÝ SALÁT s kuřecím masem na grilu, bylinkové pesto, parmezánová bagetka 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ GULÁŠ STAROPRAMEN s červenou cibulí, mladou cibulkou, domácím chlebovým knedlíkem a pečenou klobáskou169 Kč
  2. VEPŘOVÝ STEAK Z PEČENĚ „DUROC“ šťouchané brambory s cibulkou, anglickou slaninou a máslem, přelité silnou šťávou, tatarská omáčka 189 Kč
  3. MIX ZELENÝCH TRHANÝCH LISTŮ S KOZÍM SÝREM medovým balsamicem, čerstvou zeleninou, grilovanými cherry rajčátky, rukolou a rozpečenou bylinkovou bagetkou 179 Kč

ÚTERÝ25. 06.

POLÉVKA

KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A VAJEČNÝM SVITKEM 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

PEČENÉ KUŘCÍ PRSO marinované v čerstvých bylinkách a medu, na salátu z grilovaného lilku, cukety, rajčat a nakládaných cibulek, demi- glace omáčka, kus kus 169 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY v čubrica marinádě s kousky opékané šunkové klobásky, pečené brambory s rozmarýnem a česnekem 119
  2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY s kysaným zelím, uzeným masem a zlatou cibulkou 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ GULÁŠ STAROPRAMEN s červenou cibulí, mladou cibulkou, domácím chlebovým knedlíkem a pečenou klobáskou169 Kč
  2. VEPŘOVÝ STEAK Z PEČENĚ „DUROC“ šťouchané brambory s cibulkou, anglickou slaninou a máslem, přelité silnou šťávou, tatarská omáčka 189 Kč
  3. MIX ZELENÝCH TRHANÝCH LISTŮ S KOZÍM SÝREM medovým balsamicem, čerstvou zeleninou, grilovanými cherry rajčátky, rukolou a rozpečenou bylinkovou bagetkou 179 Kč

STŘEDA26. 06.

POLÉVKA

FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

DUHOVÝ PSTRUH pečený na olivovém oleji a čerstvých bylinkách s limetkovým dipem a lehkým polníčkovým salátkem s cherry rajčátky, rozpečená bagetka s máslem 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. KUŘECÍ „GORDON BLUE“ s mačkanými bramborami s jarní cibulkou a máslem,tatarská omáčka 119
  2. VEPŘOVÉ KOSTKY Z PLECKA na houbách, dušená jasmínová rýže s hřebíčkem a cibulí 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ GULÁŠ STAROPRAMEN s červenou cibulí, mladou cibulkou, domácím chlebovým knedlíkem a pečenou klobáskou169 Kč
  2. VEPŘOVÝ STEAK Z PEČENĚ „DUROC“ štouchané brambory s cibulkou, anglickou slaninou a máslem, přelité silnou šťávou, tatarská omáčka 189 Kč
  3. MIX ZELENÝCH TRHANÝCH LISTŮ S KOZÍM SÝREM medovým balsamicem, čerstvou zeleninou, grilovanými cherry rajčátky, rukolou a rozpečenou bylinkovou bagetkou 179 Kč

ČTVRTEK27. 06.

POLÉVKA

HOVĚZÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A NUDLEMI 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

HOVĚZÍ FLANK STEAK s teplou zeleninou na másle, rozpečená bagetka, zdobený polníčkem 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. VEPŘOVÝ STEAK se slaninovou omáčkou, pivní cibulové kroužky, mačkané brambory s pažitkou a máslem 119
  2. GRILOVANÝ HERMELÍN na lůžku trhaných salátových listů a rajčat, okurkou, dipem z granátového jablka, rozpečený toust109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ GULÁŠ STAROPRAMEN s červenou cibulí, mladou cibulkou, domácím chlebovým knedlíkem a pečenou klobáskou169 Kč
  2. VEPŘOVÝ STEAK Z PEČENĚ „DUROC“ štouchané brambory s cibulkou, anglickou slaninou a máslem, přelité silnou šťávou, tatarská omáčka 189 Kč
  3. MIX ZELENÝCH TRHANÝCH LISTŮ S KOZÍM SÝREM medovým balsamicem, čerstvou zeleninou, grilovanými cherry rajčátky, rukolou a rozpečenou bylinkovou bagetkou 179 Kč

PÁTEK28. 06.

POLÉVKA

PÓRKOVÁ POLÉVKA 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU italské opékané brambory se sušenými rajčaty, rukolou a parmezánem 169 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. KUŘECÍ KOUSKY se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem, těstovinou TAGLIATELE, zdobené rukolou 119
  2. ČOČKA NA KYSELO s uzenou krkovičkou , zlatou cibulkou, sterilovaným okurkem a pečivem 109 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

  1. HOVĚZÍ GULÁŠ STAROPRAMEN s červenou cibulí, mladou cibulkou, domácím chlebovým knedlíkem a pečenou klobáskou169 Kč
  2. VEPŘOVÝ STEAK Z PEČENĚ „DUROC“ štouchané brambory s cibulkou, anglickou slaninou a máslem, přelité silnou šťávou, tatarská omáčka 189 Kč
  3. MIX ZELENÝCH TRHANÝCH LISTŮ S KOZÍM SÝREM medovým balsamicem, čerstvou zeleninou, grilovanými cherry rajčátky, rukolou a rozpečenou bylinkovou bagetkou 179 Kč

————————————————————————

TRIPOLI RESTAURANT

PONDĚLÍ24. 06.

POLÉVKA

Dršťková z hlívy ústřičné 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

350 g ČERSTVÉ SPAGHETTI CARBONARA S RESTOVANOU PANCETTOU, ŽLOUTKEM A SÝREM GRANA 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance s mačkanými bramborami a rajčatovým salátkem 119 Kč
  2. Grilovaný hermelín na listech salátů s brusinkami a rozpečenou bylinkovou bagetkou 109 Kč
  3. Pizza Americana (smetana, mozzarella, šunka, čerstvé žampióny, kukuřice) 129 Kč

ÚTERÝ25. 06.

POLÉVKA

Špenátový krém se zakysanou smetanou 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

200 g KUŘECÍ STEAK PODÁVANÝ NA KRÉMOVÉM RISSOTTU SE SUŠENÝMI RAJČATY, RUKOLOU A SÝREM GRANA 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Vepřové nudličky v BBQ omáčce s baby karotkou a hráškem, americké brambory 119 Kč
  2. Francouzské palačinky s vanilkovou zmrzlinou, čerstvými jahodami a domácí šlehačkou 109 Kč
  3. Pizza Salami (rajčatová omáčka, mozzarella, salám)129 Kč

STŘEDA26. 06.

POLÉVKA

Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

150 g ŠPÍZY Z VEPŘOVÉ PANENKY S CUKETOU, LILKEM A PAPRIKOU PODÁVANÉ SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI S JARNÍ CIBULKOU, ČESNEKOVÝ DIP 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Fusilli Quattro Formaggi s krůtím masem zdobené rukolou 119 Kč
  2. Mix listových salátů s pečeným Okounem a cherry rajčaty, limetkový dresink a rozpečená bagetka 109 Kč
  3. Pizza Bolognese (rajčatová omáčka, sýry Mozzarella, Grana, boloňská směs) 129 Kč

ČTVRTEK27. 06.

POLÉVKA

Minestrone 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

350 g ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S LOSOSEM, ZAPEČENÉ SÝREM MOZZARELLA 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Smažený hermelín s pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou 119 Kč
  2. Mexický zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem, sweet and chilli omáčkou a tortillovými chipsy 109 Kč
  3. Pizza Fantazia (smetana, sýry Mozzarella, Ricotta, listový špenát, šunka) 129 Kč

PÁTEK28. 06.

POLÉVKA

Kulajda s houbami a vejcem 19 Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE

150 g HOVĚZÍ BURGER SE SÝREM CHEDDAR, SLANINOU, ČERSTVOU ZELENINOU A CHILLI OMÁČKOU, PODÁVÁNÉ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI 159 Kč

DENNÍ NABÍDKA

  1. Pečené kuřecí stehno na bylinkách a kořenové zelenině, žampiónová rýže 119 Kč
  2. Řecký salát s balkánským sýrem, olivami a červenou cibulkou, toust 109 Kč
  3. Pizza Speck (rajčatová omáčka, mozzarella, anglická slanina) 129 Kč

————————————————————————

SKLIZENO

Polední menu 24.-28. 6.

Pondělí      

Květákový krém se slaninou (1,7) 39 Kč

Vepřové výpečky se špenátem a bramborem (1,7) 99 Kč

Vyzrálé hovězí na jalovci s dlouhozrnnou rýží (1,7) 99 Kč

Úterý

Valašská kyselica (1, 7) 39 Kč

Thajské zázvorové kuře s omáčkou, arašídy, rýží a restovanou zeleninou (5)      99 Kč

Vepřové kostky s klobásou a čočkou, kmínový chléb 99 Kč

Středa                   

Minestrone s parmazánem (7,9) 39 Kč

Vykostěné kuřecí stehno ve sweet chilli omáčce a sezamu, mačkané brambory (pikantní) (7,11) 99 Kč

Hovězí pečeně se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem (1,3,7,9) 99 Kč          

Čtvrtek

Brokolicový krém s krutony (1,3,7) 39 Kč

Kuřecí smaženky s bramborovou kaší (1,3,7) 99 Kč

Pikantní karbanátky se zelným salátem a pečenými bramborami (1,3,7,10) 99 Kč

Pátek

Hrstková polévka (1, 7, 9) 39 Kč

Hovězí líčka na červeném víně s bramborovou kaší (7,9,12) 99 Kč

Kuřecí nudličky s arašídovou omáčkou a jarní cibulkou, rýže basmati       99 Kč