Sváteční tipy: červeno-zelená kombinace ke stromečku a flitry na oslavu nového roku

Blog

  1. Domů
  2. Blog
  3. Sváteční tipy: červeno-zelená kombinace ke stromečku a flitry na oslavu nového roku

Sváteční tipy: červeno-zelená kombinace ke stromečku a flitry na oslavu nového roku

Všichni to známe, vzduch voní jehličím a vanilkovými rohlíčky, dekorace se třpytí, rodina je pohromadě a lidé jsou k sobě tak nějak milejší. Vánoční atmosféra už číhá na každém rohu a brzy přijde tolik očekávaný Štědrý den. Jelikož jde o jedny z nejkrásnějších svátků v roce, je dobré dopředu promyslet, co si k štědrovečerní večeři obléct. Pokud skříň nenabízí dostatek inspirace, není ještě pozdě svůj šatník občerstvit.

Vánoci to ale nekončí, při této příležitosti můžete rovnou pořídit i kousky, které si vezmete na oslavu příchodu nového roku. V tomto článku vám poradíme, co si obléct nejen večer ke stromečku, ale třeba i na silvestrovskou party s kamarády.

Tradičně: kostkovaný červeno-zelený vzor

K zimnímu období neodmyslitelně patří barvy červená a zelená, které skvěle vyniknou třeba v kostkovaném vzoru. Nezapomeňte, že pokud zvolíte takto výrazný kousek, kombinovat byste jej pak měly už jen s jednoduchým oblečením v černé nebo bílé barvě.

TIP ► kostkované šaty z prodejny House, 699 Kč

Na Štědrý den jedině se zlatými doplňky

Je známo, že zlatá barva působí slavnostně a luxusně. Lze ji nosit celoročně, ale obzvlášť ve vánočním období by zlaté doplňky a šperky neměly chybět. Oživí jakýkoliv outfit a nic nezkazíte, pokud k nim nahodíte i červenou rtěnku.

TIP ► náušnice z prodejny Mohito, 199 Kč

Sametový komplet s lodičkami

Pokud příliš neholdujete vzorům, můžete vsadit na jednoduchost. V případě, že fandíte minimalismu, měly byste si dát záležet na materiálu. Pro příležitost štědrovečerní večeře je proto ideální volbou samet, který působí svátečním dojmem a v němž rozhodně zaujmete. K této látce pak obujte jednoduché černé lodičky a večer může začít.

TIP ► sametový blejzr z prodejny Reserved, 2 599 Kč

Pro pány tematické košile

Také pánové mohou svůj vánoční outfit vyšperkovat. Starou dobrou košilovou klasikou nic nezkazíte, zkuste být ale letos inovativní. Vzorované košile s potiskem vánočních symbolů můžete vytáhnout pouze o těchto svátcích, navíc s takovýmto kouskem u stolu překvapíte a zároveň i pobavíte.

TIP ► vzorovaná košile z prodejny House, 559 Kč

Zářivě: jak na Nový rok, tak po celý rok!

Flitrované nebo metalické šaty sice nejsou ideální na každodenní nošení, přesto by vám alespoň jedny v šatníku neměly chybět. Pro slavnostní příležitosti, jako je oslava příchodu nového roku, se totiž dokonale hodí. Nevymýšlejte složité kombinace, lesklé šaty jsou dostatečně výrazné samy o sobě. Stačí zvolit správný střih, ve kterém se budete cítit samy sebou.

TIP ► flitrové šaty z prodejny Reserved, 1 099 Kč

Trendy čelenky

Silvestrovský outfit můžete ozvláštnit perlovými čelenkami, které jsou letos v kurzu. Navíc je příprava jednoduchá, nemusíte zdlouhavě tvořit speciální účes. Stačí vlasy jemně navlnit, nasadit čelenku a je to! Perličky budou pod disko koulí odrážet světlo a vy budete na parketu nepřehlédnutelné.

TIP ► čelenka s perlovými korálky z prodejny Reserved, 559 Kč

Extravagantní lodičky

Pokud příliš nefandíte výraznému oblečení, zkuste se odvázat alespoň při výběru obuvi. Jednobarevný černý nebo bílý outfit můžete ozvláštnit třeba křiklavě růžovými lodičkami se třpytivou ozdobou. S touto volbou doslova nešlápnete vedle.

TIP ► růžové lodičky z prodejny Deichmann, 799 Kč