Co na sebe na fesťák? Neonové barvy, denim a bokovky

Blog

  1. Domů
  2. Blog
  3. Co na sebe na fesťák? Neonové barvy, denim a bokovky

Co na sebe na fesťák? Neonové barvy, denim a bokovky

Živá hudba, legendární show, protancované tenisky, vykřičené hlasivky a hlavně hromada nezapomenutelných zážitků. Taky se vám při čtení předchozích řádků vynořily v hlavě vzpomínky na poslední fesťák? Je čas vytvořit si nové, protože festivalová sezona právě začíná. Odstartuje ji Vaňkovka Fest.

Deset dní plných zábavy na velkolepé stagy vedle Vaňkovky. V hlavní roli bude Majk Spirit, Kapitán Demo, SmackOne a mnoho dalších. Pokud si je chcete jít poslechnout a nevíte co na sebe, máme pro vás pár rad, které jsme připravili spolu s fashion influencerkou Terezou Fišer.

Zahoďte mini kabelky a vytáhněte neon

Džínovina je jistota, zároveň je pohodlná a na koncertu Majka Spirita vás nezklame. Abyste sjížděli vlnu letošních trendů, je ale třeba ji doplnit o barvy, které září. „V módě je, jako vždy v létě, neon. Nesmí se to s ním ale přehánět, stačí jeden svítivý kousek, ideální je třeba kabelka,“ vysvětluje Tereza. Kabelka celý denimový outfit správně rozbije a vytvoří z něj pravý festivalový look.

V barvě se představivosti meze nekladou. Ať už zvolíte žlutou, růžovou, fialovou nebo třeba oranžovou, se všemi se trefíte do vkusu letošního léta. Potěší vás, že frčí praktičnost, mini kabelkám už odzvonilo. Přes rameno si tak můžete přehodit kus, do kterého se vám vejde všechno, co s sebou na fesťák potřebujete.

Na Smacka biker shorts, na Dema kruhové náušnice

Pokud nejste fanoušci džínoviny, nemusíte se bát. Určitě se najdete v jiném looku. „Jestli si jdete třeba pořádně zarapovat na SmackOne a podobné interprety, je třeba zvolit trendy generace Z. Jedná se přece jenom o mladší hudbu a tomu odpovídá i styl oblečení,“ vysvětluje influencerka. Máte v šatníku biker shorts a volné tričko? Pak jste připraveni. Bucket hat ve fialové barvě, která je toto léto trendy, nezklame.

 

Není ale raper jako raper. Pokud jste fanoušci Kapitána Dema, budou se vám hodit například růžové šaty, které ladí k jeho „zlatíčkovému“ stylu. Doplňte je velkými kruhovými náušnicemi, ty vystihnou jeho zálibu v nadměrných věcech, a kšiltovkou, která naopak shodí celkový look a dodá mu na praktičnosti.

Pokud víte, že vaše taneční kreace zahrnují větší rozsah pohybu, plánujete vykopávat nohy nebo se pokoušet o break dance, tak je jasné, že šaty nebudou nejlepší nápad. Nevadí, můžete sáhnout po víc grunge outfitu. Díky džínovým bokovým bermudám si odškrtnete hned dva letošní trendy. Když k tomu přidáte crop top, stačí přes něj přehodit koženou bundu, kterou určitě už máte doma, pro ozvláštnění nasaďte kanady a můžete vyrazit.

 

U výběru bot myslete na pohodlí

Říkáte si, že kanady jsou super, ale pokud bude třicet stupňů, nejspíš se v nich pěkně zapotíte? Máte pravdu. „Na lodičky ale vůbec nemyslete. Pokud nechcete mít pošlapané nohy, tak jsou sandály a pantofle taky ‚no go‘. Vsaďte raději na klasické jednobarevné sneakers,“ radí Tereza.

Abyste byli vyladění od podrážek až po špičku nosu, nezapomeňte na líčení. „Určitě je skvělé sladit rtěnku s jedním signifikantním kouskem, a pokud nejste rtěnkový typ, zkuste se odvázat s očními stíny,“ říká fashion influencerka.

Tak co, už jste se nahodili do svého festivalového outfitu? Pak je potřeba ještě finální kontrola. „Nejdůležitější je, aby celý look vypadal dobře jako celek. Než vyrazíte, koukněte na sebe do zrcadla,“ uzavírá Tereza. Ať už si na sebe dáte ale cokoliv, hlavně je potřeba si užít festival naplno a vrátit se s hromadou zážitků, na které budete ještě dlouho vzpomínat.